Voor na het sneeuwschuiven: valentijnskorting webshop!

Het is bijna Valentijnsdag! Klapjes en Onderdanige man komen met fijne aanbiedingen in de webshop. Maar liefst 15 procent korting op alle producten, inclusief onze indrukwekkende sale-pagina met meer dan 200 artikelen. Vergeet bij het bestellen niet de kortingscode in te vullen: Valentijn21 .

Voor wie klopt jouw hart met duistere verlangens? Of het hart van wie wil je laten ontvlammen met donkere gevoelens? Die keuze is aan jou en redelijk simpel lijkt ons. Maar dan… de keuze wat je aan H/haar of hem wil geven wordt een tikkie moeilijker.

Sneeuwschuiven klaar?

Het barre boze weer komt eraan! En we hebben de avondcock eh -klok! Je hebt Netflix uit, geen geduld om boeken te lezen en van tiktok word je kinds. Nâh? Wat kan je beter doen dan door onze webshop te neuzen? Letterlijk duizenden artikelen die onwetende bezorgers maar wat graag naar jouw voordeur glibberen. Maarr… bestel alleen als je klaar bent met sneeuwschuiven. Ben je eenmaal in ons “winkeltje” dan vergeet je de tijd en krijg je misschien straf van de Bazin… Oh wacht 😀 Plezier en succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V