Forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist Registratie

Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:Pluggen
sitface
Beginnend subje
Berichten: 39
Post Pluggen
on: 14 May, 2012, 11:33

Gelukkig ontmoet ik regelmatig Dominante Dames, dan wel op parties, danwel online en soms via het commercieele traject.

Het valt me op dat veel Dominante Dames het aantrekkelijk vinden onderdanigen te onderwerpen middels een strap-on.

In het begin, vele jaren geleden, vond ik dat eng en gevaarlijk maar inmiddels laat ik me graag nemen door voorbind dildo's, andere onderdanigen of Dominante Mannen die bij de Meesteres horen.

Om hier getraind in te blijven en ten alle tijden "open" te staan gebruik ik pluggen. Ik heb toch wel 2 a 3 keer per week een plug in. Eerst de kleintjes (ze komen vaak in setjes van 3) maar inmiddels de grotere. Hierdoor is je anus spier eigenlijk permanent getraind om iets te ontvangen.

Tegenwoordig heb je ook van die glijmiddelen met wat verdoving erin. Dit is ideaal voor een getrainde anus om bijvoorbeeld grotere dildo's te ontvangen of om een leuke Dames vuist te ontvangen. Pas er wel mee op want als je niet getraind bent kan er juist veel schade ontstaan.

Ook spoelen helpt goed. Zelf ben ik geen voorstander van laxeermiddelen (ongezond) maar met lauw water spoelen (onder de douche of via een speciaal pompje) is wel goed om de vervelende geurtjes en kleurtjes te vermijden. Zelf heb je daar geen last van maar je wil je Meesteres of Meester daar niet op trakteren.

Zo gebeurt het dus regelmatig dat ik me 's-morgens na de stoelgang even lekker spoel en de hele dag op kantoor ben met een medium plug in mijn achterste. Je voelt het de hele dag, soms is het lekker, soms vervelend maar het oefent je om altijd beschikbaar te zijn voor je Dominant.

Subje63
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Pluggen
on: 5 July, 2012, 15:14

Zo'n Medium-plug inbrengen doe ik soms ook maar die blijft er dan toch maar 3/4 uur inzitten en dan moet ik er nog op gaan zitten anders flupt ie eruit.
Maar door dit regelmatig te oefenen maak ik mijn 'ingang' inderdaad soepeler. Dan zijn er nog die gebogen plugs waar 4 en soms meer balletjes op hangen en die eindigt met een soort trekker om de plug er opnieuw uit te treken indien gewenst.Deze soort plugs zitten bij mij veel beter. Ik voel ze ook beter in mij en dat voelt zalig
Spoelen zou ik ook nog eens kunnen proberen.

Hoe abonneer ik me op een categorie?

slaafjeff
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Pluggen
on: 18 January, 2016, 19:24

IK heb ook zo'n setje gekocht na een aanbeveling op twitter, maar na een half uurtje zat ie zeg maar wat vast geplakt. Vandaag dus een beetje zeer kontgat. Iemand tips waardoor dit kan?

breislaafj-
e
Beginnend subje
Berichten: 24
Post Re: Pluggen
on: 4 August, 2018, 20:02

Gebruik je wel glijmiddel, of vaseline?

latex-
onderdaan
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Pluggen
on: 6 November, 2018, 11:42

Ik ben al langere tijd bezig met pluggen, en toys. je moet inderdaad zorgen dat je aan het einde een smal stukje hebt zodat deze er niet snel uit schiet. Ik ben nu aan het oefenen met een dong. Ik heb namelijk nog een keer de wens om me over te geven aan een dame met een strap-on. Ik heb ook een klein pompje om te spoelen, maar merk dat dat nog niet goed werkt. heeft iemand ervaring met zo`n ding dat op de sproeikop van de douche gaat?

Pagina's: [1]