Forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist Registratie

Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:Wel echt op zoek?
Eleonora
Beheerder
Berichten: 98
Post Wel echt op zoek?
on: 29 April, 2012, 13:15

Wat Mij opvalt is dat er ontzettend veel onderdanige mannen op zoek zijn naar een Meesteres, maar ook weer niet. Ze vinden het spannend om een chat aan te knopen, om hun kinky fantasietjes te delen en om voor iemand te mogen dienen. Als het er echter op aankomt, trekken velen zich terug uit angst of onzekerheid en blijkt dat ze het contact alleen in stand hielden omdat ze het op dat moment wel spannend vonden.

Zijn er mensen die hier ervaring in hebben? Die graag een Meesteres zouden willen dienen, maar de stap nog te groot vinden om het ook echt te doen?

sub gj
Beginnend subje
Berichten: 57
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 29 April, 2012, 13:44

Inmiddels heb ik meerdere contacten gehad met Meesteressen. Helaas zat die ene ware Meesteres er niet tussen. Die moet je gewoon tegenkomen denk ik. Ben ik dan echt op zoek? Nee, echt actief op zoek ben ik niet. Maar het is niet zo dat ik helemaal niet meer met een Meesteres zou willen afspreken. Integendeel, als er een leuk contact is, dan wil ik het zeker nog weleens proberen. Omdat ik al vaker zoiets gedaan heb, is er ook niet zoveel angst of onzekerheid. Wel vermoed ik dat ik wat afwachtender zal zijn vanwege ervaringen uit het verleden. Met minder hoge verwachtingen.

Always remember you're unique, just like everyone else

fluffy
Beginnend subje
Berichten: 9
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 1 May, 2012, 09:17

Meesteres Eleonora,
veel mannen die met onderdanige gevoelens zijn getrouwd, hebben een relatie met of zonder kinderen. (ik zal toch echt niet de enige zijn lijkt me). Een SM relatie heeft toch in zich dat de sub beschikbaar moet zijn voor de Meesteres. als sub leid je dan een soort dubbelleven, waarin je probeert het allemaal te combineren.
mng,fluffy

slave_hous-
y
Beginnend subje
Berichten: 6
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 5 May, 2012, 11:49

ik herken me daar wel in alleen ik heb toesteming van mijn vrouw om om te gaan met een meesteres ,alleen is die moeilijk te vinden voor een gehuwde man helaas is mijn ervaring

EsOdan
Beginnend subje
Berichten: 16
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 14 July, 2012, 14:01

Bovenstaande komt mij ook erg bekend voor.
Ik lees regelmatig de klacht van dominante dames dat de meeste kerels een beetje "chicken" zijn, en kennelijk niet "echt" willen.

Ik ben zelf wel "echt" op zoek, maar het valt mij op dat op de meeste andere sites waar ik contact heb gezocht ik nogal voor de gek ben gehouden.
De dames in kwestie hadden er kennelijk belang bij om je zo lang mogelijk aan het figuurlijke lijntje te houden. Ik vermoed een bron van inkomsten 😉

Ook ik heb een vaste relatie, die niet meer mee wil in het spel. Zij heeft gezegd dat ik dat dan maar buiten de deur moet zoeken. Maar dat blijkt zo groot, "buiten de deur" ! Waar begin je in hemelsnaam?
Verder ben ik niet echt het type die direct bij het zien van een beetje glimmend lak en een zware parfum op zijn knieën zakt. (Al zouden die best stiekem een beetje kunnen gaan knikken) Ik ben zeg maar een beetje een trotse slaaf, kan dat eigenlijk wel?
Ik weet niet of dat echt helpt.

lucky
Beginnend subje
Berichten: 5
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 20 May, 2014, 19:58

Hoewel dit onderwerp al uit 2012 stamt, wil ik er toch graag even op reageren.

Ik vraag me af in welk stadium die mannen dan afhaakten. Was dat als er van chatten overgeschakeld werd naar contact in het echt? Of als de fantasie op het punt stond werkelijkheid te worden?

Ik ben zelf eigenlijk niet zo op zoek naar een 'geile chat'. Er zijn genoeg verhalen, foto's en video's op het internet te vinden om wat dat betreft aan je trekken te komen. Begint het niet gewoon met een goed gesprek?

Subguy87
Beginnend subje
Berichten: 1
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 22 July, 2014, 21:01

Hallo allemaal,

Ook ik loop in die zin tegen hetzelfde aan, dat ik een relatie heb en dat het moeilijk is om een dubbelleven te gaan leiden. Mijn vriendin is namelijk totaal niet Dominant en vindt monogamie een groot goed. Uiteraard kan ik dat wel erg waarderen, alleen het zorgt wel voor een leeg gevoel bij mij.

Ik heb nu een profiel aangemaakt op FetLife.com en wellicht dat ik daar wat leuks tegenkom. Ik heb al begrepen dat er vele BDSM meetings zijn bijvoorbeeld, wat in een vrij ongedwongen sfeer plaatsvindt. Lijkt me een mooie start om de ontdekking verder vorm te geven.

onderdaan6-
9
Beginnend subje
Berichten: 2
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 10 August, 2015, 20:26

Eleonora
Ik loop inmiddels al een tijdje mee in de (chat) scene, heb al wel wat real time ervaring op mogen doen en weet wel een beetje waar ik het over heb denk ik.
Toch moet ik ook erkennen dat ik wel tegen dit "probleem" aangelopen ben, sterker nog het gebeurt mij nog wel eens !!!!
Ik denk deels dat het een stuk onzekerheid is, misschien zelfs wel een negatief zelfbeeld, aan de andere kant is het wel heel makkelijk vanachter je toetsenbord je meest opwindende fantasie tot leven zien komen.
Internet deels en zegen deels een vloek, net als alle andere vormen van social media gebeuren is de vrijheid en de anonimiteit ervan en vloek als het gaat om het communiceren, eigenlijk kan je zeggen wat je wil zonder dat het direct gevolgen heeft, dit word anders als je de ander onder ogen ( handen) komt.
Misschien is het zelfs wel zo dast het chatten nog wel geaccepteerd word ( word dan misschien niet direct gezien als vreemdgaan) terwijl een lijfelijk contact dat dan wel weer is.
Voor sommigen zal het bdsm gebeuren wellicht altijd een grijs gebied zijn, over goten door een dikke saus van sex, terwijl IN MIJN OGEN, bdsm ook prima zonder sex kan maar wellicht dat ik daarin dan weer een eenling ben?

Zoals gezegd heb ik wel enige real time ervaring zowel met Vrouwen als met een Man, beiden heb ik als zeer prettig ervaren en zeker iets dat ik vaker wil ondergaan en ook wel naar op zoek ben.
Als man alleen ben je alleen wel meer afhankelijk van wat de ander zoekt vrees ik, daarmee niet gezegd hebbende dat een vrouwelijke s het makkelijker zal hebben, sterker nog misschien zelfs wel moeilijker omdat zij in principe gezien word als een zwakker mens en dus een makkelijker doelwit kan worden van misbruik ( of klets ik nu maar wat?)

Any way het blijft een lastig ding als je partner niet je bdsm partner kan of wil zijn en ik vrees dat daarin het grootste probleem huist van de vraag die hier boven gesteld word.

Vriendelijke groet: onderdaan69

slaafjohn
Beginnend subje
Berichten: 2
Post >>Re: Wel echt op zoek?
on: 28 July, 2019, 22:26

Ben vijf jaar geleden in goed overleg gescheiden, omdat een gelijkwaardige relatie echt niet werkt voor mij.
In de tussen tijd veel spelervaring opgedaan met vanilla-afspraakjes, meesteressen en een shemalemeesteres.
Weet daardoor dat een spel niet zoveel toevoegd aan mijn oprechte verlangen naar eigendom worden van een dominante vrouw, zoals in mijn biografie omschreven staat.
Dus voor mij geld: Wel echt op zoek naar een serieuze D/s relatie en niets minder.
Groet slaafjohn.

vrije geest zoekt vaste relatie met dominant

Lcj
Beginnend subje
Berichten: 1
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 8 December, 2019, 14:58

Hai john ik ben wel geinteresseerd in jou stuur je mij even een mailtje
Marloesvdbosch87@gmail.com

Hey
Ik ben op zoek naar een man of vrouw die mij wil bijstaan.. als geldslaaf samen een hele leuke tijd te hebben waarin ik jou meesteres ben. Ben je geinteresseerd? Stuur dan een mail naar marloesvdbosch87@gmail.com
Praat wat makkelijker ik ben zeer discreet namelijk.
Xx koningin

slaafsteve-
n
Beginnend subje
Berichten: 2
Post Re: Wel echt op zoek?
on: 5 January, 2020, 17:19

Ik ben ook al een tijd op zoek naar een echte D/s relatie maar dat is toch lastiger dan je denkt, hoeveel mailtjes je niet krijgt van vrouwen die alleen op geld uit zijn en mannen die alleen op sex uit zijn.

Ik wil gewoon een echt vaste D/s

Pagina's: [1]