Forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist Registratie

Pagina's: 1 2 [3]
Auteur Onderwerp:Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 4 February, 2013, 19:06

De kans is inderdaad groot humblebee1975 dat je met jouw specifieke wensen beter uit de voeten kunt met een semi-commerciële dan met een commerciële Meesteres. Veel succes dus met je zoektocht naar jouw ideale Meesteres!

erik s
Beginnend subje
Berichten: 20
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 13 February, 2013, 13:33

Graag zou ik wel eens een commerciele Meesteres willen bezoeken om dat ook eens te ervaren.Helaas ben ik gekuist en niet in het bezit van de sluitel.Het is voor mij al een hele tijd een droom om eens een afspraak te maken ,alleen durf ik het niet.Ik zou mij doodschamen om naakt voor haar te moeten staan.Voorlopig zal het dus nog wel een droom blijven.

Wesley
Beginnend subje
Berichten: 12
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 22 April, 2014, 20:45

Ik heb zowel ervaring met commerciële Meesteressen als met niet-commerciële Meesteressen, maar mijn ervaring is dat het echt van de Persoon afhangt en de interactie en dat het minder heeft te maken of er wel of geen geld voor werd gevraagd. Natuurlijk moet er een klik zijn om ten volle van het BDSM-spel te kunnen genieten. Soms is die klik er heel snel, soms moet je wat meer geduld hebben. Maar heel belangrijk is als je iets wil opbouwen om gewoon zo open mogelijk te zijn. Vertel gewoon wat je fantasieën zijn, wat je ervaringen zijn (zeker als je nog geen of weinig ervaring heb). Dat biedt de Meesteres de mogelijkheid om hiermee rekening te houden en dit in te passen met wat voor haar een aantrekkelijk BDSM-spel is. En niet geheel onbelangrijk, door er zo met Haar over te praten geeft het jou zelf ook een duidelijker beeld, is het slechts een fantasie of een wilde gedachte, of heb je daadwerkelijk het verlangen om daarmee aan de slag te gaan en het te ondervinden.

Bij mijzelf heeft het steeds goed gewerkt om in geval van commerciële Meesteressen vooraf emailcontact te hebben. Dan krijg je een eerste indruk en weet je hoe Zij op jou reageert. Dat zegt natuurlijk niet alles, misschien ben ik daardoor mooie contacten misgelopen, maar ik weet ook dat hierdoor voor mij het aantal vervelende of teleurstellende ervaringen met hen beperkt is gebleven.

slaafjeff
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 18 January, 2016, 19:18

Ik heb nu wat ervaring met Meesteres Kate http://www.mrskate.nlvan de House Of SubMission in den Haag.
Ik was al eerder bij een andere 'commeciele' meesteres in het zuiden geweest die aan thuis ontvangst deed. Lekker voordelig dacht ik, maar die keren miste ik altijd wat en voelde dat wat onpersoonlijk en werd naar mijn gevoel erg op de klok gelet.

Nu bij Meesteres Kate voelde ik me als potentiële slaaf erg welkom en serieus genomen. Er was ruime aandacht vooraf in het voorgesprek. Pas nadat ik me uitgekleed had en netjes gedouched had ging de speeltijd in. Hierbij vloog de tijd en achteraf bleek ik zelfs langer dan de afgesproken tijd bespeeld te zijn. Ook achteraf was en een leuk nagesprek.
Voor mij smaakt het helemaal naar meer en ook die studio van HouseOfSubMission is heel erg mooi.

mrs.illuci-
a
Beginnend subje
Berichten: 2
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 26 February, 2016, 14:51

Hallo slaafjeff,
Ik vind het leuk om te lezen dat je onze Studio erg mooi vond en dat je je welkom voelde.
Goede commerciële Meesteressen hoeven namelijk helemaal niet onpersoonlijk te zijn, zie ook mijn website
http://www.mrsillucia.com

Vriendelijke groet,
Mrs.Illucia, mede eigenaar van Studio House of Submission, Den Haag

aaneendraa-
dje
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 5 November, 2016, 21:09

het hangt er natuurlijk heel erg vanaf wie, je hebt een mix van commerciële Meesteressen, ieder met hun eigen routes, insteek en instelling.

Mijn ervaring is dat diegene die het langer volhouden en wat zichtbaarder zijn, eigen websites, recensies op websites als hookers e.d toch meestal wel een gevoel bij bdsm hebben. Het helpt natuurlijk als je er 1 vind die past wat bij je zoekt, het zal altijd in het begin aftasten zijn, iemand die denkt dat hij binnen kan lopen en 100% zijn dromen vervuld krijgt is naïef, al was het maar omdat dromen vaak bedrog zijn.

Echter het geheim ik dat het uiteindelijk ook gewoon mensen zijn, mensen waarmee je kan praten, mensen die elkaar, op dat specifieke gebied, kunnen leren kennen. Neem de tijd, wees eerlijk over hoe je ervaring is, behandel de ander als mens en je zult zien

Humor kan ook heel nuttig zijn

holderfrea-
k666
Beginnend subje
Berichten: 5
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 12 August, 2017, 20:44

Heb Deze week mijn eerste ervaring met een Commercieele Meesteres gehad en die was waanzinnig had voor een 1uur afgesproken werd 1.5 uur heb weinig ervaring als slaaf daar hield ze prima rekening mee door wat dingen uit te proberen om te kijken wat mijn reactie daarop waren, De eerste keer is altijd aftasten bij elkaar en kijken of er een klik is en die er gelukkig na afloop nog wat gepraat ging met een voldaan en gevoel naar huis en met de volgende afspraak met haar einde van de maand heb contact met haar via whatsapp zo leren we elkaar nog beter kennen voor de volgende sessie. Weet ook dat er genoeg Meesteressen zijn die puur voor het geld gaan en onpersoonlijk zijn maar door goed rond kijken en te lezen haal je die er zo uit vindt ik. Ik ben blij dat ik mijn Meesteres gevonden heb en wil geen andere meer zolang ik geen bdsm relatie heb .

aaneendraa-
dje
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 20 April, 2019, 20:53

het is een heel complex onderwerp, in de basis is het het verschil tussen naar een restaurant gaan of thuis eten. In een restaurant heb je een menu, thuis eet je wat de pot schaft. Staat tegenover dat een restaurant meer kennis heeft en complexere dingen kan.

Of het onpersoonlijk is hangt van 2 personen af. Ik heb met diverse commerciële een redelijke band gehad. Nog los dat we het soms over non bdsm hadden, leerden we elkaar zo beter kennen, met als gevolg beter inzicht. Als slaaf van een commerciële Meesteres heb je altijd een financieel aspect, no money no play, al heb ik wel eens euh bijverdient. De bonus is dat je op terreinen terecht komt waar je niet had verwacht.Mijn laatste Meesteres was er 1 van wie ik weet dat ze veel meer kan dan ik kan hebben, maar ik wist ook dat zij een uitstekend idee had, misschien wel beter dan ik wat ik werkelijk kan, en (zelf beslissen of dat erg is) ook de dingen die ik "grijs"vind, de dingen die ik normaal niet zou doen maar die ineens als ik in subspace zit, vaak nog geil ook, wel zou doen. Doordat ik haar vertrouwde kon ik dan dingen zeggen als "doe wat je wil" in de wetenschap dat ze de grens zou opzoeken, verleggen zelfs maar dat ik wel veilig was. Aangezien ik al vaker had verteld dat dat wat ik 1x probeer me leerde of ik het kan, maar als ik het een 2e keer doe ik nooit meer nee kan en mag zeggen, heeft dat wel wat dingen opgeleverd. Helaas is ze verhuist anders had ik waarschijnlijk nu mijn zaterdag doorgebracht om voor een paar euro mannen te pijpen.

Subremon
Beginnend subje
Berichten: 5
Post Re: Commerciële Meesteressen onpersoonlijk?
on: 6 May, 2020, 21:24

Ik heb precies 50 jaar ervaring met commerciele meesteressen. Vanaf het begin, ik was toen 22 jaar, koos ik voor de wat oudere domina. Nu doe ik dat nog steeds, alleen ben ik nu altijd de oudere slaaf. Ik kies nooit voor de jonge mooie snelle dame, maar heb inmiddels zoveel ervaring dat ik de goede dominante dame op leeftijd er uit kies. Over het algemeen weet de oudere meesteres goed waar ze mee bezig is en heeft ze vaak die levenservaring en mensenkennis die goed van pas komt in het D/s spel. Maar mocht ik op mijn leeftijd nog een dame in Noord Nederland tegen komen die het prettig vindt om mij regelmatig te ontvangen om een goede D/s relatie op te bouwen, dan sta ik daar nog steeds voor open, eens een sub altijd een sub......

Pagina's: 1 2 [3]