Forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist Registratie

Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:Si het forum dood?
sitface
Beginnend subje
Berichten: 39
Post Si het forum dood?
on: 25 May, 2012, 13:35

Na een enthousiaste start van dit form met veel bijgrages van een paar Meesteressen en een paar onderdanigen, lijkt dit forum nu dood. Laatste bericht is al 7 dagen oud en veel discussies staan nog op april of begin mei.

Zijn de onderwerpen niet interessant, hebben we te weining (actieve) deelnemers of wat is er anders aan de hand.

De stichteressen van deze site en dit forum hebben veel tijd en energie gestoken in dit project en het is jammer om te zien dat er niet meer interesse voor bestaat. Zoveel niet commercieele en niet vulgaire sites rondom D/s relaties zijn er niet in het Nederlands dus ik hoop dat we er toch nieuw leven in kunnen blazen.

Ik geloof dat er ook een tragisch geval aan de Meesteressen kant is geweest waardoor de Vrouwelijke input wat mager was de laatste weken maar ik zie dit niet als een reden waarom de onderdanigen niet gewoon door kunnen discusseren.

Ik ben benieuwd wat de reacties zijn.

Artemis
Beginnend subje
Berichten: 82
Post Re: Si het forum dood?
on: 25 May, 2012, 14:23

Ik weet niet naar welk tragisch geval je precies refereert 😉 maar je hebt wel gelijk dat het forum compleet stil is gevallen. Jammer...

Eleonora en Ik zijn de laatste tijd veel bezig geweest met "achtergrondzaken" en plannen voor O.M., waardoor Wij weinig tijd aan het forum hebben besteed. Ook is Helena een tijdje op vakantie geweest.

Al met al geen excuus natuurlijk. Een forum hoort ook bij afwezigheid van een of meerdere vaste leden/moderators te lopen. Als iemand tips/suggesties of andere feedback heeft, laat het even hier weten.

Zoals slaaf sitface al zegt is dit forum een van de weinige plekken waar je over dit specifieke onderwerp kunt praten zonder dat de opzichtige porno-banners en reclameshit je om de oren slaan. 😉

sub gj
Beginnend subje
Berichten: 57
Post Re: Si het forum dood?
on: 28 May, 2012, 01:15

Mijn feedback is al onderweg. 🙂

Always remember you're unique, just like everyone else

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Si het forum dood?
on: 28 May, 2012, 08:51

Wij zien je feedback met belangstelling tegemoet, sub gj! 🙂

onderdanig-
1967
Beginnend subje
Berichten: 21
Post Re: Si het forum dood?
on: 29 May, 2012, 19:16

🙂 ben dan toch wel benieuwd naar of de vakantie was bevallen en of Helena daar wat verdere inspiratie heeft gekregen voor nog meer FANtastische verhalen want ja ik ben FAN van haar hersenspinsels..
nadat mijn account was opgeheven omdat ik kennelijk een te expliciete foto had geplaatst..kan ik haar niet meer ideetjes aan de hand doen...
ikzelf moet ook op vakantie want Helena is nog steeds wachtende op...*schaam me diep*

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Si het forum dood?
on: 29 May, 2012, 19:32

Dank je, onderdanig 1967, er zitten weer een boel hersenspinsels in de pen. 😉
Maar Ik wacht inderdaad al een tijdje op je aanvraag voor een verhaal! 😛

onderdanig-
1967
Beginnend subje
Berichten: 21
Post Re: Si het forum dood?
on: 30 May, 2012, 11:47

bij deze dan de aanvraag: liefst iets met verneukte forced orgasmes en castratie(-fantasie)..hoop dat je hier wat mee kunt

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Si het forum dood?
on: 30 May, 2012, 18:40

Je valt Me bar tegen, onderdanig1967! Je hebt niet goed gevolgd wat er speelt op de site. Dat is niet best!
Meesteres Artemis heeft al op 8 mei een blogpost geplaatst waarin Ze vertelt hoe iemand zijn eigen verhaal kan aanvragen. In die blogpost is zelfs een aanvraagformulier opgenomen waarmee jij je aanvraag inclusief donatie kunt indienen. Met een postje op het forum doen wij niets.
Maar vooruit, Ik zal het je gemakkelijk maken en de link geven, maar voortaan beter opletten! 😛
https://www.onderdanigeman.nl/laat-je-bdsm-fantasie-omzetten-naar-een-spannend-e-book/#more-7330.

slaaf-
fikkie
Ervaren slaafje
Berichten: 101
Post Re: Si het forum dood?
on: 31 May, 2012, 08:09

Zelf was ik ook even een tijdje "weg" viel me zelf ook me dat ik weer terug ben gelukkig. Toch neem ik hier en daar noodgedwongen wat gas terug.....
Vaak gaan de dingen niet helemaal zoals je graag zou willen,,reden is bij de Meesteressen hier verder wel bekend, en doet verder niet ter zake.
Toch ben ik er vaak wel, ik draag deze site een warm hart toe!
En in betere tijden kom ik ook zeker weer met input.......

IK ben NIET gek, IK ben Napoleon!

Artemis
Beginnend subje
Berichten: 82
Post Re: Si het forum dood?
on: 1 June, 2012, 20:58

Nog even sub gj's feedback over dit onderwerp (via de mail):

"Hallo hooggeachte Dames van onderdanigeman.nl Vanwege de opmerkingen dat het forum wat is stilgevallen, en daar werd aangegeven dat feedback op prijs wordt gesteld, geef ik bij deze mijn nederige mening. Wat is dan mijn idee over het stilvallen? Wel, de combinatie van een website/forum genaamd onderdanigeman, die gerund wordt door drie dominante Vrouwen zou weleens een van de redenen kunnen zijn. U bent geen van drieën echt op zoek naar een onderdanige man / slaaf heb ik het idee, corrigeer mij alstublieft als ik het fout heb (of ook als U daar gewoon zin in heeft 😉 ), terwijl veel onderdanige mannen mogelijk (Of misschien zelfs waarschijnlijk) wel erg op zoek zijn naar een dominante Partner of Meesteres. Die hopen ze dan hier te vinden, maar worden daarin toch teleurgesteld. Niet Uw fout natuurlijk, maar mogelijk wel een reden dat ze snel hun interesse verliezen. Die interesse zou wellicht vastgehouden kunnen worden door de aanwezigheid van meer dominante Vrouwen. Maar die dominante Vrouwen zie ik dan weer niet snel afkomen op een website die eerst al eens onderdanigeman.nl is genaamd, en die gerund wordt door drie collega Meesteressen. Maar of U dat dan moet gaan wijzigen is ook nog maar zeer de vraag. Blijft over een wat kleine doelgroep van onderdanige mannen die niet persé op zoek zijn naar een Meesteres, of die wel op zoek zijn, maar het geen probleem vinden om dat hier niet direct te kunnen vinden. Uw forum is dus het slachtoffer van de eigen doelgroep vrees ik. 😉 In de hoop dat mijn feedback U van enig nut is geweest, nederige groet, sub gj"

Wel de moeite van het plaatsen waard. Op zich heeft sub gj natuurlijk gelijk, alleen: is het een probleem? We hebben veel liever een rustig forum met af en toe wat serieuze posts dan een drukbezocht forum vol met allerlei onzinnige "praatjes en plaatjes". Heel gezellig, maar daar zijn al zat fora voor.

Dit forum dient meer als aanvulling op de rest van de website. Wie iets serieus wil bespreken of feedback nodig heeft op de een of andere BDSM situatie of vraag, is welkom om hier te posten. Daar is het forum ook voor opgezet. Al het andere: ach ja...

sub gj
Beginnend subje
Berichten: 57
Post Re: Si het forum dood?
on: 2 June, 2012, 00:10

Voor mij is het zeker geen probleem. Dat was ook niet waarom ik dit bericht had gestuurd. Ik val zelf wel binnen de kleine doelgroep van onderdanige mannen die niet persé op zoek zijn naar een Meesteres.

Always remember you're unique, just like everyone else

sitface
Beginnend subje
Berichten: 39
Post Re: Si het forum dood?
on: 4 June, 2012, 18:52

Goede analyse sub gj! Dat zou wel eens kunnen. Gelukkig heb ik niet te klagen over mijn interactie met Dominante Vrouwen, vandaar dat ik het hier wel leuk vind omdat het hier gaat om de toch wat meer serieuze discussies die wat minder met grove taal en seks in verband wordt gebracht. Iedereen probeert het hier toch wat "literairder" te beschrijven en dat bevalt me wel! Dan maar een klein gezelschap, hopelijk wordt die kleinere groep wel wat actiever dan.

breislaafj-
e
Beginnend subje
Berichten: 28
Post Re: Si het forum dood?
on: 28 October, 2012, 08:15

Ik weet niet of de mensen die hier tot ongeveer juni nog kwamen, en ook reacties plaatsten, nu nog komen en alleen maar meer meelezen. Maar het zou inderdaad leuker zijn als er iets meer reacties geplaatst zouden worden.
Kennelijk heb ik dit forum te laat ontdekt. Helaas!

inkjbk
Beginnend subje
Berichten: 20
Post Re: Si het forum dood?
on: 28 October, 2012, 18:54

Ik ben hier nog niet zo heel lang maar inderdaad kan het forum wel wat peper gebruiken. Gelukkig lijkt daar nu een beetje schot in te zitten. Als er een schaap (no pun intended, breislaafje) over de dam is...

And with a toss of her curls
That little girl goes wading in
Rollin her dress up past her knee
Turning these waters into wine

Subremon
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Si het forum dood?
on: 11 May, 2020, 17:38

Er lijkt niet veel veranderd......

Pagina's: [1]