Forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist Registratie

Pagina's: [1] 2 3
Auteur Onderwerp:Stel jezelf voor!
Artemis
Beginnend subje
Berichten: 82
Post Stel jezelf voor!
on: 22 April, 2012, 17:04

Ben je nieuw op dit forum? Stel jezelf dan even netjes voor!

Open een nieuw topic en vermeld daarin: je naam (nickname of slavennaam), rol (Dominant, sub of switch), eventuele interesses en hoe je hier gekomen bent. Meer info = welkom, maar niet verplicht!

Ik zal maar even het voortouw nemen... 😉

Ik ben Artemis (dominant) en samen met Meesteres Eleonora en Helena beheer Ik deze website. Je kunt Mij vinden op Facebook: http://www.facebook.com/people/Artemis-Doornhart/100003137145602 en binnenkort ook op FetLife (linkje volgt nog).

Interesses: Romeinen/Romeinse slavernij, Femdom, huis- en geldslavernij, bondage, martelpraktijken, martelattributen, etc.

Voeg Me toe op Facebook als je met Mij in contact wilt komen of reageer op het forum, maar houd wel in je achterhoofd dat Ik geen (semi)-commerciële BDSM sessies verleen.

Dominante groet,

Artemis

slaafricha-
rd
Beginnend subje
Berichten: 5
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 23 April, 2012, 17:15

Hallo ,Ik ben slaafRichard
ik heb me net aangemeld hier
Groeten slaafRichard

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 23 April, 2012, 17:28

Welkom, slaaf Richard. Goed om jou ook op het forum te mogen begroeten.

MissAguila-
Adler
Beginnend subje
Berichten: 5
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 2 May, 2012, 00:24

Graag wil Ik Mij voorstellen. Ik ben Miss Aguila Adler, beginnend Meesteres. Hoewel Ik al ongeveer een jaar in het bezit ben van een privé-slaaf, wil Ik Mijzelf toch nog 'beginnend' noemen, omdat er nog zoveel te ontdekken en te ontwikkelen valt voor Mij! Dat is ook de reden waarom Ik graag vaak een kijkje neem op Onderdanigeman.nl. Niet alleen om te kunnen leren van de Meesteressen, maar misschien ook juist om meer inzicht te krijgen in de psyche van subjes. Om te leren en nieuwe ideeën op te doen uit ervaringen van jullie allemaal! Ik zal ook proberen uit te leggen wat BDSM voor Mij betekent. Voor Mij is het een 'spel' dat gebaseerd moet zijn op [bijna] blindelings Vertrouwen en Respect! En kan dus ook zeker niet met zomaar iemand 'gespeeld' worden! Één van Mijn redenen om hier te posten is ook, dat Ik het idee heb dat deze site die waarden vertegenwoordigt. Op veel andere sites gaat het puur om Lust en mondt het vaak uit in ronduit ranzigheid? Dat is juist wat het níet moet zijn! Het moet naast Spannend ook Mooi zijn. Ik ben ook hier om eventueel in contact te kunnen komen met gelijkgestemde zielen, ervaren subjes die Mij zouden kunnen helpen op Mijn ontdekkingsreis tot ontwikkeling van Mijn Meesteres-zijn?
Groeten, Miss Aguila.

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 2 May, 2012, 08:46

Welkom op dit forum, Miss Aguila. Het BDSM spel draait inderdaad om Vertrouwen en Respect en dat zijn waarden die niet zomaar komen aanvliegen. Een betekenisvolle, spannende en mooie BSM relatie vereist een speciale klik die ontstaat door interactie tussen een Meesteres en Haar slaaf. Hoewel ook lust een rol kan spelen, proberen Wij zeer zeker het mystieke van zo'n relatie te benadrukken. Aarzel dan ook niet om bijdragen te leveren aan het forum en de site.

slaafvince
Beginnend subje
Berichten: 2
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 13 August, 2012, 03:30

Hallo,

Zoals je op mijn profiel kunt zien ben ik slaaf Vince. Ik hoop dat je op mijn profiel het een en ander over mij kunt zien, mocht het niet genoeg zijn of wil je meer weten dan ik hoor ik dat graag? Ik zit heel regelmatig hier op de site dus je kunt een snelle reactie verwachten. Verder ben ik ook nog op zoek naar een Meesteres, dus ben jij de Meesteres die mij misschien wel onder handen wil gaan nemen? Neem contact met me op en wie weet wat er uit voort komt.

Nederige groeten Slaaf Vince

cuckold
Beginnend subje
Berichten: 1
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 17 October, 2012, 12:03

Hallo,

Ik wil mezelf voorstellen met de naam cuckold. Ik ben zelf een wannabe cuckold en zou het leuk vinden ooit een echte cuckoldress te ontmoeten.

groeten cuckold.

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 18 October, 2012, 14:30

Welkom op dit forum en de OnderdanigeMan.nl site, cuckold! Geniet van de artikelen en van alle verhalen. Als jijzelf interessante zaken te melden hebt, dan horen W/wij dat natuurlijk ook heel graag op het forum of als ingezonden stuk!

erik s
Beginnend subje
Berichten: 20
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 28 October, 2012, 10:18

aangenaam ,mijn naam is erik ook onderdanig .Mijn Vrouw (Mrs)Domineert mij al vele jaren tot ons beide plezier.In februarie 2008 heeft zij mij een kuisheidsgordel omgedaan die voorlopig ook wel om zal blijven.Door gekuist door het leven te gaan hebben wij hier ontdekt is mijn onderdanigheid en haar Dominantie alleen maar toegenomen,hier genieten wij beide enorm van

breislaafj-
e
Beginnend subje
Berichten: 26
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 28 October, 2012, 13:41

welkom erik, ik ben hier ook pas nieuw

Darthveget-
a800
Beginnend subje
Berichten: 1
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 29 November, 2012, 22:58

Gegroet allemaal, ik ben een switch. 28 (bijna 29) en Vlaming.
Een historicus qua opleiding en vooral gespecialiseerd in militaire (en enigszins politieke) geschiedenis.

Zelf ben ik een cynisch boekenwormpje. En waarschijnlijk een 'lightweight' qua interesses vergeleken met de norm op dit forum: lichte bondage, voeten/laarzen, kietelen. En een drang naar 'experimentatie' 😉

Als jullie vragen hebben, schiet maar af 🙂

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 1 December, 2012, 10:18

Jij ook gegroet, darthvegeta800, Ik hoop dat je op deze site artikelen en verhalen tegenkomt die je zullen interesseren.
Don't worry, de site en het forum staan open voor zowel 'lightweights' zoals jij jezelf noemt als voor mensen die keihard into BDSM zijn. Een drang naar experimenteren is in ieder geval een goede eigenschap als je een beginnende sub bent. Mogelijk kun je eens wat ervaringen uitwisselen met de lezers.
Bijzondere pen name trouwens! Hoe ben je ertoe gekomen om te kiezen voor dit alias?

home111
Beginnend subje
Berichten: 1
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 6 January, 2013, 11:57

hallo allemaal ik ben home een man uit het noorden des land . . heb me aangemeld op verhalen van kietel sessies . nog niet erg bekent hier jammer genoeg . maar las hier een paar pracht verhalen waar ik me in kon beschrijven . te gek gewoon wil graag meer hier over te weten komen en of dat hier in nederland ook waar is te maken groet home

Helena-
Bathory
Moderator
Berichten: 153
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 7 January, 2013, 14:58

Hallo home 111. Welkom op deze site en leuk dat je aangetrokken bent door Onze verhalen over kietelsessies! Hoewel kietelfetisjisme inderdaad niet zulke hoge ogen gooit in Nederland zal dat ook hier waar te maken zijn. Ik hoop dat er "medeliefhebbers" zijn die deze verhalen ook gevolgd hebben en je daarbij kunnen helpen. Laat ook maar eens horen wat jouw fantasieën op dat punt zijn!

Slaaf-
Peebee
Beginnend subje
Berichten: 2
Post Slaaf Peebee is er ook!
on: 19 February, 2013, 13:06

Hallo, Ik ben slaaf Peebee en vanaf nu met regelmaat te vinden op dit forum. Ik ben een man van begin 50 en heb al zo'n jaar of 30 onderdanige gevoelens en fantasieën. Pas sinds een paar jaar ben ik daar aan gaan 'toegeven'. Besproken met mijn partner en haar gevraagd mijn Meesteres te willen zijn. Dit heeft er tot nu toe in geresulteerd dat ik gekuisd door het leven ga en dat zij mijn keyholder is. Mijn fetisches zijn bondage, ge-(mis-)bruikt worden op alle mogelijke manieren en met name als damestoilet. Vooralsnog vooral in fantasie...
Ik hoop op dit forum vooral de serieuze kant van het sub/slaaf zijn te vinden. Weten dat er meer gelijkgestemde mannen zijn en niet alleen de lustbeleving zoals op veel sites. Hoe 'vertaalt' zich het onderdanig zijn voor anderen in het dagelijks leven?
Met onderdanige groet,
slaaf Peebee

Pagina's: [1] 2 3