Forum

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist Registratie

Pagina's: 1 2 [3]
Auteur Onderwerp:Stel jezelf voor!
verlegensu-
b
Beginnend subje
Berichten: 1
Post >>Re: Stel jezelf voor!
on: 7 August, 2017, 17:00

Hallo
ik ben karel en kom uit de regio Gent in België. 46 jaar dus al iets ouder.
ik worstel al jaren met onderdanige gevoelens maar omwille van sociale en familiale druk daar nooit durven voor uitkomen. Het voelt raar om hiervoor uit te komen. Maar al van jongsaf aan vond ik het heerlijk om door een meisje gevangen genomen te worden of gedomineerd te worden.
Ik ben absoluut niet gay maar vind het heerlijk om verplicht als vrouw gekleed te worden en volledig heropgevoed te worden als meisje.
Hou niet zoveel van pijn om de pijn, maar wel als middel om mij te corrigeren.
Indien een Meesteres geïnteresseerd zou zijn om mij beter te leren kennen, dan vertel ik graag meer over wie ik ben.
onderdanige groet
karel

holderfrea-
k666
Beginnend subje
Berichten: 5
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 13 August, 2017, 08:20

Hallo ik ben Holderfreak een beginnend slaafje van 47 heb mijn onderdanige gevoelens al vanaf jonge leeftijd maar altijd diep weg gestopt, In 2004 stranden mijn laatste relatie waar ik weer iets miste het onderdanig zijn aan een vrouw en besloot toen om mijn gevoel toch maar te accepteren en geen normale relatie meer aan te gaan en alleen te blijven en mij te gaan verdiepen in de bdsm tot dit jaar durfde ik niet mijn gevoelens aan andere te tonen of te ervaren hoe het is om een slaafje te zijn, Deze maand heb ik de stap gezet naar een commercieel Meesteres en met knikkende knieen een afspraak gemaakt en heb vorige week mijn 1e sessie gehad en ben nu een happy man eindelijk het gevoel van thuis komen na zoveel jaar. Heb contact nu met mijn Meesteres want er is en klik en om elkaar nog beter te leren. Ik ben hier op deze site om nog meer te leren en te ontdekken en mischien wel een relatie te vinden met een dominante vrouw

Nederige groetjes
slaafje Holderfreak

snoep
Beginnend subje
Berichten: 2
Post >>Re: Stel jezelf voor!
on: 14 September, 2017, 16:19

hallo ben hetero man (naam ff snoep) nederlands 50 jaar uit n holland en ik zoek oudere vrouwen/ meesteres die mij kan leren om te gaan met mijn fetish. ik zou het geil vinden dat een vrouw of meerdere vrouwen. mij goed onder handen willen nemen. ik wil voorbindstrapon meemaken (klein beginnen). bij een strapon gangbang of solo/trio. mag ook amateurisch zijn. ben ook beginner. ik zou het op prijs stellen een mail antwoord te krijgen voor wie intresse of vragen aan mij hebben.eventueel dat u een sublijst opsturen.of een contact afpraak doen ergens op een plekje bij parkeerplaats station mac Donalds.etc

hoi ik ben ernet nieuw hier. ben onervaren maar ik zoek een meesteres of dame. ik ben hetero man rond 50 nl, uit Noord Holland en ben gek op vrouwen met high Heels en kousen, dominant en Fem dom. ik wil me geven voor een eerste keer een sessie maar ik ben te verlegen.helpend hand nodig.

shymalea
Beginnend subje
Berichten: 1
Post >>Re: Stel jezelf voor!
on: 7 January, 2018, 15:39

ImageHoi,ik ben shymalea,
ben 55j gescheiden man,sportief ,slank,eerlyk,betrouwbaar
hou ervan om lingerie en hoge hakken te dragen en onderdanig sletje te spelen voor mijn meesteres
fantaseer al geruime tijd om sletje te zijn van oudere man(+60)
heb niet veel ervaring,alleen met mijn ex maar ik weet dat ik echt een slet kan worden voor diegene die het fijn zou vinden om me op te leiden,want het is moeilyk om betrouwbare mensen te vinden met dezelfde fetish

Roberto
Beginnend subje
Berichten: 1
Post >>Re: Stel jezelf voor!
on: 25 February, 2018, 00:23

Hoi,

Ik ben Roberto. Sub, 47 jaar en nog erg groen in deze wereld. Afgelopen week voor de 2e keer bij mijn meesteres geweest en erg enthousiast.

Nu op deze site beland omdat ik binnen mijn kennissenkring moeilijk over mijn nieuwe interesse kan praten. Vermoedelijk lukt dat hier beter.

Roberto

maarten
Beginnend subje
Berichten: 1
Post >>Re: Stel jezelf voor!
on: 11 July, 2018, 10:40

Ik ben Maarten. Nieuwsgierig en op zoek....

Ik wil een geile slaaf zijn en zoek een jongere meesteres.

Overmeester mij, kleed me uit, verneder mij, geil me op, geil op mij, doe met me wat je wil, laat me doen wat je wil

slave_x_ve-
ra
Beginnend subje
Berichten: 1
Post >>Re: Stel jezelf voor!
on: 5 March, 2019, 15:59

Dag ik ben slave_x_vera en nieuw op deze site. Ik ben een kinky Maid die graag aan je wensen wil voldoen, van ontbijt tot diner, bed tot bad, en op allerlei andere manieren die een strenge stijlvolle en respectvolle femina kunnen bekoren. En als je me niet nodig hebt leg je me gewoon aan de ketting. Ik stel mij luxe huis downtown dichtbij de kust beschikbaar, maar kan ook op locatie. Heerlijk weekend!

welkom in mijn luxe optrekje waar ik graag dominante femina's een weekend in alles van dienst wil zijn, van ontbijt tot diner, en verder alle diensten waar zij trek in heeft. Ik ben een kinky maid, en sta geheel tot uw beschikking. Als u mij niet gebruikt legt u mij gewoon aan de ketting.
Een weekend om niet snel te vergeten!

Marchel
Beginnend subje
Berichten: 1
Post slaaf Marchel
on: 15 May, 2019, 14:33

Ik ben een bi-sexuele man van 45 en heb nog geen ervaring met Meesters gehad. Wel al jaren een relatie met mijn Mrs, maar ze wil mij met regelmaat overdragen naar een Meester. Ze is er achter gekomen dat het mannelijke lichaam mij opwindt.
Ze vindt dat het nu tijd wordt en ik moet van haar zaterdag 6 juli naar de HE-BI party bij club Monique en hoop dat dat een Meester is die mij willen leiden...

Iets over mijzelf:
- 1.85
- 80 kg
- half lang blond haar
- licht gespierd

Voorkeur:
- bondage
- opsluiting

Slaaf,

Marchel

slaafjohn
Beginnend subje
Berichten: 2
Post >>Re: Stel jezelf voor!
on: 28 July, 2019, 22:13

Hallo, ik ben slaafjohn,
Ben vijf jaar geleden gescheiden, om op zoek te gaan wie ik echt ben, en dat is een slaaf.
Wat ik zoek is wel anders dan ik gemiddeld lees in bdsm advertenties en berichten op forum's.
Na redelijk wat verschillende ervaringen, weet ik dat een spel voor mij niet zoveel toevoegd aan mijn verlangen.
Zoek dus geen meesteres, maar kennismaking met dominanten om iemand te vinden voor een D/s relatie, zoals in mijn biografie omschreven.
Indien iemand tips of adviezen heeft, hoor ik deze graag.
groet, slaafjohn.

vrije geest zoekt vaste relatie met dominant

Subremon
Beginnend subje
Berichten: 4
Post Re: Stel jezelf voor!
on: 5 May, 2020, 19:22

Hallo, ik ben Subremon. Ik ben een al wat oudere sub uit het Noorden van Nederland. Hoop hier een dominante dame tegen te komen, liefst ouder dan 50 jaar. Maar dat is geen must. Dominant is leidend!

Pagina's: 1 2 [3]