Nieuw! slave ALERT! NL12 INGB 0702 4520 76 (Nikky Croes / Naomi Slavic)

Lekker bericht om het nieuwe jaar mee te beginnen, N.O.T.. Aan de andere kant… slave ALERT” (#slaveALERT) houden wij erin om onze lotgenoten te behoeden voor fakemeesteressen en ander oplichtend tuig.
Vandaag een oplichter (?m/v/x?) handelend als Meesteres, met rekeningnummer NL12 INGB 0702 4520 76 en onder de namen Nikky Croes en/of Naomi Slavic te Stadskanaal of Rotterdam. De FindomMeesteressen Madames Femme & Louis attendeerden ons erop.Hier de melding zoals de prachtFindommes gister bij ons deden:

Hi, er is een ‘domina’ actief op Instagram die content steelt van andere domina’s (oa van ons) en daarmee een hoop subs oplicht. Wellicht dat jullie hier aandacht aan kunnen schenken? We proberen te voorkomen dat er meer onnodig slachtoffers vallen.

slave ALERT

slave ALERT 2022-1: Instagram en bankrekening

Het Instagramprofiel waar de Findommes ons op alert’en is: https://www.instagram.com/latinaaameesteres/ . Nu hebben wij geen Insta, hoeven ook geen Insta, linken niet naar Insta, maar de Madames Femme & Louis stuurden ons ook een printscreen van het bewuste profiel met inderdaad wat foto’s van beide FindomMeesteressen ertussen. Foute boel dus!

Ook stuurden ze een IBAN-nummer waarmee subs & slaven opgelicht zouden zijn. Meteen wilden wij die checken, maar dat hadden de prachtVrouwen óók al gedaan! NL12 INGB 0702 4520 76 blijkt ook voor non-BDSM-scams te zijn gebruikt, aldus de TV-programma’s  Opgelicht en Radar. De rekeninghouder gaat onder de namen Nikky Croes en/of Naomi Slavic.

Dusss… wat kan jij nu doen?

  • Check het rekeningnummer of je daar ook maar iets aan betaalt of hebt betaald
  • Check de namen Nikky Croes en/of Naomi Slavic in al je digitale media en gereedschappen. Meteen blokkeren en verwijderen die shit
  • Heb je Instagram? Meld het betreffende profiel aan als fake
  • En, misschien een leuk tipje als je Twitter hebt: ga naar het profiel van de Findommes, bedank de Dames voor hun slave ALERT en vertel wat je eventueel hebt gedaan om deze faker te stoppen.

slave ALERT, uit- en afpersen kan geil zijn,

maar niet door fakers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V