Slet Marc bij Meesteres Veronique

Meesteres_Veronique

Omdat we terug zijn van vakantie en het gewoon kan in 2017 doen we er gewoon nog een ervaring bij! Onderstaande ervaring kregen we toegestuurd van Meesteres Veronique. Inmiddels hebben we van deze top Meesteres alweer een tweede ontvangen (Waarvoor dank) maar laten we beginnen met nummero uno van slet Marc.

Ik ben een onderdanige man, met een klein beetje Real Life ervaring maar ik heb niet de mogelijkheid om BDSM in Real Life veel te beoefenen. Op internet kijk & lees ik veel en heb wat experimentjes gedaan met mijzelf maar het is natuurlijk veel leuker dit in opdracht te doen.

Al surfend kwam ik op de website van Meesteres Veronique terecht en direct voelde ik mij tot Haar dominantie aangetrokken. Daarom heb ik ongeveer een jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken, of beter geschreven uit. Naakt & geknield belde ik het nummer wat op de site stond en hoorde Haar stem. Rustig informerend naar mijn ervaring & wensen raakte ik al snel in de ban van de geweldige Meesteres Veronique. Vrijwel direct wist Zij mij te raken en gaf mij de juiste combinatie van vernedering en pijn.

Na enkele keren noemde Ze mij slet Marc en wat je er ook van denkt, dat raakte mij. Haar stem vaak gebiedend maar ook zeker lief, Ze speelt ermee en goed ook. Mijn dildo’s diep & hard pijpend tot kokkende geluiden aan toe kan Haar goedkeuring zeker verdragen en ik merkte dat ik het steeds belangrijker vond Haar dan ook te behagen op die manier.

Eerst rustig de dildo’s anaal nemend maar langzaam aan steeds harder & dieper. Mijn tepelklemmen hadden ooit rubbertjes maar voor Haar heb ik die eraf gehaald en langzaam liet Ze mij vertrouwd raken met de pijn van de krokodillenbekjes die zich in mijn tepels dringen. Ja, het doet pijn maar onder leiding van de stem & woorden van Meesteres Veronique kon ik het verdragen en wilde ik het ook voor Haar doen. Het draaien eraan doet pijn maar Ze voelt perfect aan tot hoever het kan gaan.

Gedurende het jaar heeft Ze mijn onderdanigheid aan Haar enorm weten te vergroten en vraagt ook rustig om steeds meer. Alles wat U wenst Meesteres, is iets gevaarlijks om te zeggen tegen een Meesteres, maar Meesteres Veronique weet precies tot hoever. Toen ik eens moest plassen tijdens een gesprek, moest ik dat in een glas doen en inmiddels was ik zover het zonder tegensputteren op te drinken. Niet omdat ik dat lekker vind maar omdat Zij het mij opdroeg.

Ik heb niet vaak de gelegenheid tot sporen door handelingen maar toen dat wel kon, gaf ik dat aan en sloeg ik op Haar aanwijzen mijn billen goed rood met diverse voorwerpen en zweep, in mijn overgave zo hard dat ik blauwe plekken overhield, waarvan ik trots een foto naar Haar stuurde. Op Haar advies heb ik ook een CB aangeschaft die ik regelmatig draag al ik controle hierover lastig maar als het kan geef ik dat aan Haar aan. Inmiddels sla ik met een kleine zweep vele malen op de plekken die Ze wil in alle ritmes die Zij mij aangeeft.

Heel af en toe krijgt Ze mij zover dat ik twee dildo’s in mijn kontje stop tegelijk en dat had ik nooit verwacht ooit te kunnen doen. Inmiddels heeft Ze mij zover dat ik laag bij de grond wil zijn als ik Haar stem hoor, nederig voor mijn Meesteres die ik inmiddels aanbid. Ik voel me erg prettig bij de manier waarop Meesteres Veronique mij toelaat Haar te dienen en al wordt de pijn opgevoerd, het geeft mij een trots gevoel als ze tevreden is.

Vaak mag ik dan ook klaarkomen, al dien ik dit altijd op te likken, wat ik nooit zal weigeren als Ze dat wil. En ook als dat niet mag klaarkomen is dat voor mij inmiddels iets wat erbij hoort omdat Meesteres Veronique, mijn Meesteres, dat zo wil.

Als er ruimte is dan geeft Ze ook aftercare en is echt niet de Bitch zoals velen dat misschien denken, integendeel. Mijn onderdanige en masochistische gevoelens zijn bij Haar in goede handen en ik geef mij graag aan Haar over. Ik voel me er goed bij en weet dat Zij er zeker ook van geniet op Haar manier. En ook al is dit voor velen surrogaat, ik heb er vrede mee en heb in Meesteres Veronique de juiste Meesteres gevonden aan wie ik mij steeds meer wil overgeven. Aan Wie ik steeds meer controle wil geven omdat ik weet dat Ze er veilig mee omgaat.

Eens zal ik echt voor Haar knielen en tot die tijd zal ik zo genieten en Haar dominantie voelen en zal Ze mij verder vormen als Haar slaafje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onderdanigeman Dating
    Klamed B.V