Slaaf Meesteres Veronique over zijn CB

Al een paar dagen denk ik eraan en dan gaat het gebeuren. Bij de gedachte eraan begint het al te ‘’kriebelen’’ & komt mijn Chastity-Belt weer behoorlijk strak te zitten. Mijn laatste echte orgasme dateert uit oktober 2016, in de tussentijd tot nu heb ik 2 ruined orgasmes gehad. Waarvan een post-orgasme-torture met een Fleshlight!

De hele week houd ik de weersverwachtingen in de gaten en het lijkt er net op alsof Amsterdam al het “extreme” weer ontspringt. Wanneer uiteindelijk de dag is aangebroken, check ik nogmaals de weersvoorspellingen & het lijkt allemaal goed genoeg te zijn voor ‘t “Release-Project”. Met slechts een aantal dingen die ik te doen heb die dag vliegt de tijd voorbij. Na het avondeten stap ik in de auto en haal ik Meesteres Veronique op, vervolgens zetten W/ we koers naar Amsterdam, waar W/ we inclusief koffiepauze ongeveer een dik uur later aankomen. Van Meesteres Veronique moet ik de halsband & ketting alvast bij mij houden. Wanneer W/ we lopend onderweg naar de wallen zijn, begint het steeds meer te kriebelen. Als W/ we uiteindelijk zijn aangekomen, doe ik de halsband om & maakt Meesteres Veronique hem vast. Dit allemaal, terwijl er op slechts een luttele 1 á 2 meter, een groep Aziaten met hun persoonlijke gids staan. Al snel hebben een paar daarvan door wat er naast hun gebeurd. En kijken lachend verbaasd, iets met #WelcomeToAmsterdam.

Dan pakt Meesteres Veronique de lijn en gaat voorop lopen. Daar loop ik dan, aangelijnd Op de wallen, Hetgeen waar ik lang naar heb uitgekeken / op heb gewacht gebeurd nu. Bij de eerste ramen van de dvp’s (dames van plezier) hebben de dames het niet eens door. Echter hoe meer ramen W/ we langs lopen hoe sneller ze het door beginnen te krijgen. Er zijn d’r wat die O/ ons toelachen maar ook een paar die mij letterlijk uitlachen. Toch geniet ik van beiden. Ook zie ik dat Meesteres Veronique hier ook van geniet, maar ook omdat Zij weet dat Ze de totale power heeft en mij continu “Meesleurt”.

Veel mede-wandelaars kijken flink verbaasd, en als W/ we zijn gepasseerd kijken ze nog even om, vaak onder ’t mom van zag ik dat nou goed?! Al snel begint er een eerste stelletje dat ook aan het ‘’wandelen’’ is voor de grap een vraag te stellen aan Meesteres Veronique of ik Haar slaaf ben. Voltrots zegt Ze Ja, waarop ik gelijk voel dat m’n CB wat strakker komt te zitten. De man van het stel vind dat zijn vriendin dat ook maar eens moet doen.

Als ik even een stukje niet snel genoeg liep trok meesteres Veronique weer aan de ketting om mij mee te krijgen. Tijdens die hele avond zie ik genoeg wandelaars die elkaar aantikken en voorzichtig naar O/ ons wijzen. De meesten hebben veel respect voor O/ ons en lopen O/ ons dan ook zeker niet in de weg. Vaak wordt er zelfs ruimte gecreëerd (zoals dat hoort voor een Meesteres). Enkele dvp’s, geven een blik dat ze het zeer netjes vinden, dat Meesteres Veronique Haar slaaf aan het “lijntje” heeft zoals dat hoort. Sommige suggereren zelfs dat Meesteres Veronique af en toe even aan de ketting moet trekken. Nou dat heeft ze genoeg gedaan 😉

Na een aantal rondjes over de wallen heb ik een keuze kunnen maken voor een dvp waar ik wel naar binnen wil. Na de eerste snel te hebben afgeslagen vanwege woekerprijzen. Is het bij de 2e allemaal zo geregeld. Een mooie middellange vrouw 1.70-1.80 van 27 jaar uit Zuid-Europa, (ik noem haar in dit verhaal Sara) met lang stijl zwart haar.

Na snel te kunnen binnenstappen geef ik aan wat ik wil. En maakt Meesteres Veronique duidelijk dat ik Haar slaaf ben (Dat had Sara al verwacht omdat ze mij al een keer zag lopen aan de ketting), en dat ik nu nog zit opgesloten in een kuisheidsgordel. Maar ook of Zij deze wou openmaken waar Meesteres Veronique een foto van mocht maken…. Dat was geen probleem. Zodra de CB af was, vertrok Meesteres Veronique, en wist ik dat mijn echte genietbare orgasme niet ver weg meer was. Toen ik Sara vertelde dat het ongeveer 100 dagen geleden was dat ik een echt orgasme heb gehad voelde Sara zich zeer vereerd dat zij de “uitverkorene” was.

Toen er een Condoom om mijn pik zat. Begon Sara, nadat ze me eerst licht had gemasseerd, al snel flink te pijpen, ze vroeg of ik ook nog andere speciale dingen wou. Ik zei dat ze best in mijn tepels mocht knijpen, Nou dat liet Sara haar geen 2 keer zeggen, en ze begon voorzichtig te knijpen. Toen ik zij dat het best harder mocht heb ik dat ook gelijk geweten. Nadat ze ook lichtjes op mijn gezicht ging zitten begon ze nog stevig door te pijpen. Wauw, dat voelde heerlijk na zo’n lange periode waarin dat niet mogelijk was.

Toen deed ze haar string uit en ging Sara op mijn “genotsknots” zitten, dat voelde uiteraard nog beter. Na ongeveer 10 minuten in Cowboy(Girl)stand te hebben gezeten. Mocht ik “bovenop”. Na rustig te zijn begonnen ging ik steeds sneller. Sara begon er licht bij te kreunen (niet te overdreven zoals andere dames dat doen). En na een poosje kwam ik heerlijk klaar. Na nog even rustig te hebben gepraat en gezoend. Ging ik naar buiten en appte Meesteres Veronique, waarop W/ we weer koers richting huis zette.

#Ergens-Ga-Ik-Die-Chastity-Belt-Missen.

Ik heb een woord voor deze avond; WAUW!

Met dank aan @FemdomloverR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Klamed B.V