Schuld, berouw en boetedoening deel 35

“Mmmm!”, kreunt ze zachtjes. André masseert haar voetzool, haar tenen, de wreef en de hiel. Schuchter drukt hij wat kusjes op Natascha’s voet en onder haar tenen. De heerlijke geur van haar door het warme bed licht-vochtige voet windt hem enorm op. Al gauw zwelt zijn pikje, maar dat kan maar heel beperkt. In zijn liezen voelt hij het bloed stagneren en daar een bobbel vormen. Natascha speelt met haar teentjes over zijn neus, mond en ogen. Zij wordt zelf ook enorm opgewonden en begint van genot zacht te kreunen.

Alle eerdere delen van dienstmeidgeesje's Schuld, berouw en boetedoening

Lees verder

nick kort over Meesteres Cleopatra

Onze grote Zus Klapjes.nl heeft een nieuwe Meesteres 'ontdekt': Meesteres Cleopatra. We laten een van haar vaste dienaren aan het woord.

“Meesteres Cleopatra is alles wat ik ooit in een Meesteres heb gezocht. Er is geen betere combinatie van dominant en beeldschoon dan zij en geen betere Arabische Meesteres in Nederland (geloof me ik heb er heel wat gezien). “

“Ik lig op mijn knieen om haar weer te mogen dienen. Naast dat ze een geweldige persoonlijkheid heeft, vertrouw ik haar met mijn leven omdat ze alles zo veilig aanpakt en het beste wil voor haar slaven zodat zij haar nog beter kunnen dienen.

Meesteres Cleopatra

Ik kom al een hele lange tijd bij haar en zal dat nog heel lang blijven doen, want nergens komen mijn fantasieën uit op de manier waarop Meesteres Cleopatra ze laat uitkomen.”

nick

Voor na het sneeuwschuiven: valentijnskorting webshop!

Het is bijna Valentijnsdag! Klapjes en Onderdanige man komen met fijne aanbiedingen in de webshop. Maar liefst 15 procent korting op alle producten, inclusief onze indrukwekkende sale-pagina met meer dan 200 artikelen. Vergeet bij het bestellen niet de kortingscode in te vullen: Valentijn21 .

Voor wie klopt jouw hart met duistere verlangens? Of het hart van wie wil je laten ontvlammen met donkere gevoelens? Die keuze is aan jou en redelijk simpel lijkt ons. Maar dan… de keuze wat je aan H/haar of hem wil geven wordt een tikkie moeilijker.

Sneeuwschuiven klaar?

Het barre boze weer komt eraan! En we hebben de avondcock eh -klok! Je hebt Netflix uit, geen geduld om boeken te lezen en van tiktok word je kinds. Nâh? Wat kan je beter doen dan door onze webshop te neuzen? Letterlijk duizenden artikelen die onwetende bezorgers maar wat graag naar jouw voordeur glibberen. Maarr… bestel alleen als je klaar bent met sneeuwschuiven. Ben je eenmaal in ons “winkeltje” dan vergeet je de tijd en krijg je misschien straf van de Bazin… Oh wacht 😀 Plezier en succes!

Schuld, berouw en boetedoening

“Dus je hebt hem eruit gegooid.” Katja zegt het op een manier waaruit duidelijk blijkt dat ze het er volledig mee eens is. “Ja,” zegt Natascha. Ze zucht. En dan kwaad; “Hoe durft ie het te flikken, de zak. En dan met dat trutje van een Agnes, die bij ons schoonmaakt nota bene. Die heb ik dus ook gelijk ontslagen.” “En nu spijt als haren op z’n hoofd zeker,” zegt Katja, en ze strijkt haar lange zwarte haar naar achteren.

Lees verder

Jummie

Er zijn van die dagen waarop je wakker wordt en dat je simpelweg weet dat het een goede dag gaat worden. Afgelopen dinsdag was zo’n dag voor Mij.

Hoewel Ik redelijk wat tegenslagen en stress te verduren had, werd Ik dinsdag wakker met een heerlijk loom gevoel. Ik rekte Mij uit, keek op Mijn wekker en zag tot Mijn verrassing dat Ik zelfs nog twee uur te gaan had voordat Mijn wekker afging! Deze twee uur heb Ik dan ook heerlijk benut…

Ik had voor de verandering een rustig dagje voor de boeg. Even langs een therapeut, zwemmen, boodschappen doen en de rest van de dag lekker luieren! Ik trok Mijn tankini alvast aan en daarover een simpele spijkerbroek en sweater. Na het zwemmen ga Ik toch thuis altijd uitgebreid douchen en daarna kleed Ik Me ook gelijk om.

Na het ontbijt vertrok Ik op Mijn gemak naar de therapeut voor wat ontspanningsoefeningen. Het Lees verder

Een bloederige maaltijd (3)

Hell Raiser met een subje

Dit is het derde deel van een blogpost met een mogelijke huisslaaf. Lees eerst Een bloederige maaltijd (1) en (2).

“Waar zijn de groenten?!”

“Wat bedoelt U, Meesteres?”

“Zorg ervoor dat Ik Mijzelf niet nog een keer hoef te herhalen. Waar zijn de groenten gebleven?!”

Ik bleef de sub strak aankijken, terwijl hij stotterend vertelde dat hij de groenten vergeten was. Het schaamrood stond hem op de kaken. Hij was ook wel een beetje onervaren; misschien was Ik te streng…

“U heeft mij ook niet verteld dat ik er groenten in moest doen.”

“PARDON?! Jij denkt dat Ik jou sperziebonen, paprika en lente-ui voor niets laat snijden?! Hoe zit het dan met de kip! Ik heb ook niet gezegd dat die erin moest, maar die zit er wel in! Ik neem aan dat dit soort dingen voor zich spreken!”

Hier moest het subje even over nadenken. Ik was het zat en beval de sub een film voor Mij Lees verder

De ontmoeting tussen subje jelle en Meesteres Deana (1)

Zoals al vermeld in het strafverslag van Meesteres Deana was ik de sukkel die zo stom was om een belofte aan Meesteres Deana niet na te komen om een stuk voor de website te schrijven.

Na het strafverslag werd mij deze eerdere belofte uiteraard en terecht niet kwijtgescholden. Ik was erg onzeker over hoe ik dit moest aanpakken, vooral toen ik het nogal ambitieuze en vrij pretentieuze idee kreeg om een fantasieverslag over een eerste ontmoeting tussen mij en Meesteres Deana te schrijven.

Hiervoor heb ik toestemming aan de Meesteres gevraagd. Ik hoop dat wat ik heb geschreven niet al te belachelijk is en ik hier niet voor gestraft ga worden.

Het is half negen ’s ochtends. Verschrikt word ik wakker en zie dat ik me verslapen heb. Half stommelend loop ik naar de badkamer en kijk mezelf in de ogen. Geschrokken bekijk ik me in de spiegel. Lees verder

Een bloederige maaltijd (2)

Dit is het tweede deel van een blogpost over Mijn ervaringen met een mogelijke huisslaaf. Lees eerst Een bloederige maaltijd (1).

Giechelend draaide Ik Mij om terwijl Ik het subje wenkte om Mij te volgen. Vanuit Mijn ooghoeken zag Ik dat hij nerveus was. Iedere keer als Ik Mijn tred vertraagde, had hij moeite om zich hieraan aan te passen.

Hij was onrustig en was duidelijk bezig om zijn angst onder controle te houden. Treiterend ging Ik nog een stukje trager lopen. Waarom had Ik dit willen missen?! Gelukkig had Ik niet afgezegd.

Jammer dat Mijn huis niet zo ver weg was. Zuchtend stak Ik de sleutel in het slot en draaide deze om. Zonder te wachten liep Ik door de gang naar Mijn kapstok. Hier bleef Ik ongeduldig staan wachten, terwijl Ik met Mijn voet op de grond tikte.

Moest het allemaal zo lang duren? Het subje was blijkbaar van zijn stuk gebracht en Lees verder

Een bloederige maaltijd (1)

Door alle drukte kom Ik vaak tijd tekort om ook eens even echt te
ontspannen… Het komt ook wel eens voor dat Ik zoveel aan Mijn hoofd heb dat Ik het simpelweg vergeet. Dit weekend werd het hoog tijd om daar verandering in te laten brengen! Ik had zelfs al een subje op het oog om Mij van alle gemakken te voorzien…

Ik had het subje vorige week donderdag (niet afgelopen donderdag) de opdracht gegeven om exact om 16.00 op het station klaar te staan met een rode pet op. Rood is niet alleen Mijn lievelingskleur, maar het is ook heerlijk makkelijk te herkennen!

De planning was perfect en Ik zag het al helemaal voor Me. Na college zou Ik op Mijn gemak naar de metro wandelen, heerlijk ontspannen een paar hoofdstukken lezen in de metro en in de trein en daarna zou Mijn dienaar klaarstaan om alles over te nemen… Als hij Mij Lees verder


    Klamed B.V