Schuld, berouw en boetedoening, deel 24

Dan gaat de deur open en treedt Ilse van Veenendaal binnen. Wederom stokt André’s adem in de keel. Zij draagt een hooggesloten maar mouwloze jurk van zijdezacht nappaleer die als een koker om haar prachtige borsten, heupen en dijen sluit, tot net boven haar knieën reikt en aan de achterzijde een split heeft. Om haar middel zit een brede zwartleren riem met puntige studs. Ze draagt zwarte nappaleren knielaarzen met zeker 5 centimeter dikke plateauzolen en puntige neuzen. De hoge stilettohakken zijn zeker 22 centimeter hoog.

Alle eerdere delen van dienstmeidgeesje's Schuld, berouw en boetedoening

Ze heeft tot ver over haar ellebogen reikende zwarte nappaleren handschoenen. In haar handen heeft ze een soepele singletail, maar deze is een stuk langer dan die van Natascha. “Sub 139!” klinkt het luid. Lees verder

“Mijn eerste ontmoeting met Dominae Suae”, door peter

Interessant! Eén van de vaste subs van gelegenheidsMeesteres Dominae Suae, peter, is begonnen aan het beschrijven van zijn ervaringen met haar. De lezers van Onderdanigeman.nl zitten op de eerste rij om het mee te maken

Ongeveer 2 maand geleden kwam ik haar advertentie tegen op sexjobs. Ze kwam op mij over als een vrouw die echt plezier beleefde aan domineren en het niet alleen om het geld deed. Precies wat ik zocht.

Dominae Suae en de eerste date met peter Lees verder

Schuld, berouw en boetedoening deel 20

Als de grond schoon is ruimt hij de kamer op. Overal liggen weer kleren, sokken, kousen, panty’s, slipjes, schoenen en laarzen. Op de marmeren vloer bij de bank liggen nootjes, olijvenpitten, wijnvlekken. Ook dat ruimt hij netjes op. Als hij met een doekje op zijn knieën de wijnvlekken aan het verwijderen is, legt Natascha ineens haar lange nappaleren dijlaarzen over zijn rug. André huivert als hij het koele leer op zijn rug voelt.

foto: Mistress Ezada Sinn

Als hij als reactie stopt met dweilen bitst Natascha: “Doorpoetsen, sloof! Multitasken! Je bent nu vloerendweiler en voetenbankje tegelijk!” Katja lacht. Ze gaat overeind zitten en pakt haar nieuwe karwats. Terwijl André nietsvermoedend heel slaafs de grond aan het schoonmaken is met op zijn rug de dijlaarzen van Natascha haalt Katja uit en laat de twee leren tongen van de karwats met een luide klets op zijn blote reet knallen. André schrikt en roept blijkbaar volledig automatisch: “Auw… één!”

Lees verder

Een fijne nacht slaaf! Deel 5

Wat is het donker en benauwd! Lig ik nu weer in die donkere kamer? Maar wat drukt er nu toch op mijn gezicht en borst? Wat ruik ik toch? Ik kan mij niet bewegen, hoe kan dit? Hoe komt het dat mijn knie zo’n zeer doet, wat is er gebeurd?

Er beweegt iets op mij. Huh? Het voelt overwegend glad en behoorlijk zwaar, maar ook vochtig en ik voel iets prikken in mijn gezicht. Zijn het mijn eigen baardharen? Het beweegt weer!! Uit de verte hoor ik stemmen. Vrouwenstemmen. Ze lachen geloof ik.

Lees verder


    Klamed B.V